Avokat në Shqipëri

Avokat Online. Zyra jonë përbëhet nga 4 avokatë të cilët ofrojnë përfaqësim dhe ndjekje ligjore të çështjeve në të gjithë Shqipërinë.

HeroImage

Trust your future &

Peaceful life

Secure your future with us, where trust meets expertise. Experience a life of peace, guided by seasoned attorneys dedicated to your legal well-being.

Çështje Civile

Pavlefshmëri Titulli Ekzekutiv

Kundërshtim Veprimesh përmbarimore

Shuarje dorëzanie - kërkesë për udhër ekzekutimi

Çështje Pronash

Njohje pronar

Pjestim pasurie

Njohje trashëgimtar

Lirim dorëzim sendi

Çështje Familjare

Zgidhjen e martesës ligjore/divorc

Përcaktim kujdestarie

Përmbushje detyrimi ushqimor

Dëmshpërblim aksidentesh

Dëmtim dhe/ose humbje jete

Përmbushje detyrimi kontraktor/jo kontraktor

Kurseni kohë dhe para

Këshilla dhe konsultime live dhe Online

Thirrje private dhe konfidenciale

Të disponueshëm 24 / 7

Kontaktoni me

Avokatët tanë

Jemi këtu për t'ju ndihmuar të zgjidhni çështjet tuaja ligjore dhe të ndiheni të sigurt për të ardhmen. Kontaktoni me ne për një bashkëpunim të suksesshëm dhe zgjidhni udhën drejt një jete pa shqetësime ligjore.

Shërbimet Tona

Kontaktoni me ne sot dhe zbuloni se si shërbimet tona mund të ndihmojnë në realizimin e qëllimeve tuaja ligjore.

Avokat per divorc

Çështjet e Divorcit, Mosmarrëveshjet

Me marrëveshje

Aplikime për viza

Ne ofrojmë udhëzim dhe mbështetje në çdo hap të procesit të aplikimit për viza

Me marrëveshje

Kërkesë padi

Format i gatshëm padie

15000 Lek

Kërkesë ankimore

Kontaktoni për t'ju ofruar shërbimin e plotë

15000 Lek

Njohje vendimi të Gjykatës së Huaj

Njohje vendimi të Gjykatës së Huaj

Me marrëveshje

Autorizim për kalim kufiri të fëmijës

Autorizim për kalim kufiri të fëmijës

Me marrëveshje

Përfaqësim në FSHF & FIFA

Përfaqësim të lojtarëve, klubeve dhe menaxherëve pranë FSHF & FIFA

Me marrëveshje

Rekurs

Kontaktoni për t'ju ofruar shërbimin e plotë

26000 Lek

Avokat Online

Shërbim online, Diskutime, Këshilla, Marrëveshje

Falas

Verifikim heqje ekspulsi

Verifikim apo heqje të ekspulsit në kohë rekord

20000 / 40000 leke

Përfaqësim në shitje prone

Format i gatshëm padie

1500 Lek

Shërbime pranë ASHK

Aplikojmë për cdo shërbim të nevojshëm

Me marrëveshje

Avokat për çështje penale

Avokat për çështje penale

Me marrëveshje

Avokat për aksidente

Zyra jone ju përfaqëson në mënyrë profesionale për përfitimin maksimal të dëmshpërblimit në rast aksidenti

Me marrëveshje

Çështje pensioni

Avokat për çështje pensioni

Me marrëveshje

Aplikim për nënshtetësi shqiptare

Ne ofrojmë udhëzim dhe mbështetje në çdo hap të procesit.

Me marrëveshje

Na kontaktoni për më shumë informata rreth shërbimeve

Histori Suksesi

Çka thonë klientë tanë për ne?

Avokat

Feti Kamberi

Web Designer

The best avocate in the country. He helped me with a lot of cases sucessfully. 100% reccomended

Avokat

Sifi Cani

Qytetar

Flm avokat. Pas 6 vitesh mundim,arritem sukses

Avokat

Fatjon Alickolli

Qytetar

Bravo. Teper korrekt

Njihuni me Avokatet tane

avokat

Besmir N.

avokat

Bekim K.

avokat

Moneta N.

avokat

Vjollca I.

Pyetje shpesh të parashtruara

Çfarë lloj shërbimesh juridike ofron Kerkojavokat?

Kerkojavokat ofron një gamë të gjerë të shërbimeve juridike, përfshirë këshillim ligjor, përfaqësim gjyqësor, hartim dhe vlerësim të kontratave, dhe zgjidhje të personalizuara për çështje ligjore të ndryshme.

Lexo më shumë

Si mund të marr konsultë juridike nga Kerkojavokat?

Ju mund të merrni konsultë juridike nga Kerkojavokat duke na kontaktuar përmes formularit në faqen tonë zyrtare ose duke telefonuar në numrin e kontaktit të shfaqur. Do të jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë dhe të ofrojmë këshillë juridike të nevojshme.

A ofron Kerkojavokat shërbime për biznese dhe individë njëkohësisht?

Po, Kerkojavokat ofron shërbime juridike për të dy bizneset dhe individët. Ne kemi një ekip të specializuar të avokatëve të cilët kanë përvojë në zgjidhjen e çështjeve ligjore të ndryshme për të plotësuar nevojat e klientëve tanë.

Çfarë dallon Kerkojavokat nga firma të tjera juridike?

Dallimi kryesor është në angazhimin tonë të përkushtuar ndaj çdo klienti. Kerkojavokat ofron një qasje personalizuar dhe zgjidhje inovative, duke siguruar se çdo klient ka një partner ligjor të besueshëm në rrugën drejt suksesit.

Lexo më shumë

A ofron Kerkojavokat këshillë ligjore për çështje të pasigurta apo emergjente?

Po, ne kemi një ekip të gatshëm të avokatëve për të ofruar këshillë ligjore në situata të pasigurta apo emergjente. Ne kuptojmë se problemet juridike mund të paraqiten pa paralajmërim, dhe jemi këtu për të ofruar ndihmën e nevojshme në kohë rekord.

Si janë çmimet e shërbimeve juridike të Kerkojavokat?

Çmimet e shërbimeve juridike të Kerkojavokat përcaktohen në mënyrë të individualizuar, duke marrë parasysh natyrën e çështjes dhe shërbimet e kërkuara. Ne sigurohemi që çmimet tona janë transparente dhe të përputhshme me cilësinë e ofruar.

A ka Kerkojavokat ndonjë program për klientë të përhershëm?

Po, Kerkojavokat vlerëson klientët e përhershëm dhe ofron programe të veçanta të konsulencës dhe përfitime për ata që zgjedhin të mbeten klientë të besueshëm. Kjo përfshin shërbime shtesë dhe çmim të preferuar për shërbimet e vazhdueshme.

© 2010-2024 Copyright | All Rights Reserved.

Created by: Feti Kamberi